Programarile se pot face telefonic de luni pana sambata inclusiv, intre 09:00-18:00 la 0731851076 sau nonstop On-line prin formularul de comanda. De asemenea puteti trimite un mail la contact@spalatcovoare.ro

Va vom contacta pentru confirmarea plasarii comenzii online si vom stabili impreuna ziua si intervalul orar in care putem veni sa ridicam covoarele.

Intervalul orar este de obicei unul de 2 ore dar pentru ca stim ca timpul dvs. este pretios va sunam si cu 15 min in avans pentru a va anunta ca sosim . Programul nostru de colectari este de Luni pana Vineri intre orele 08:00-18:00 si sambata intre 8:00-13:00

După preluarea comenzii și confirmarea comenzii, se va stabili de comun acord o ora de ridicare al covoarelor.

Preluarile le facem in prima parte a zilei in intervalul 08:00- 12:00 dimineata urmand ca livrarile sa se efectueze dupa ora 12:00, exista si exceptii desigur.

Noi incercam sa gasim solutii in permanenta pentru eficientizarea timpului nostru cat si al clientului.

Nu este nici o problema, incercam sa gasim solutii atunci cand intampinam aceasta situatie. Vom face tot posibilul pentru a va face preluarea si livrarea in ziua stabilita sau chiar urmatoarele zile cand aveti disponibilitate.

Da. Fara nici un extracost,cu conditia sa fie in Cluj-Napoca.

Preluam comenzi din Floresti, Baciu, Chinteni si Apahida, insa pentru a beneficia de transport gratuit in aceste zone, comanda minima trebuie sa fie de 100 Lei. Daca comanda este mai mica, se percepe o taxa de transport de 20 Lei.

Da, ne puteti da covoarele si sa vi le livram peste maxim doua saptamani cand terminati curatenia. Nu percepem nici un fel de taxa de depozitare.

Transportul este GRATUIT pentru comenzi ce depasesc 100 de lei.

1 mp de covor spalat costa 14 ron/mp FARA RIDICARE,
1 mp covor spalat costa 16 ron CU RIDICARE/LIVRARE.
Plata serviciilor se va face LA PRIMIREA COVOARELOR .

IMPORTANT: In cazul in care, optati pentru pentru serviciul de RIDICARE/LIVRARE iar covoarele dumnevoastra nu depasesc 10 mp astfel incat suma de plata sa fie de 140 RON, SE VA ROTUNJI ACEASTA SUMA LA 140 RON (aceasta este o suma minima pentru care va oferim acest serviciu de ridicare/livrare la adresa dumneavoastra!)

Exemplu: clientul are 1 covor de 2 x 3 m… rezulta un total de 6 mp… inmultit cu 14 ron … avem un total de 84 ron. In acest caz, pentru a beneficia de transport gratuit si livrare gratuita, clientul va plati 100 RON.

Multumim pentru intelegere!

Pentru spalarea covoarelor fara serviciul de preluare / livrare a covoarelor NU exista comanda minima!

Comanda minima cu serviciul de preluare / livrare a covoarelor este de 10 mp. In cazul in care comanda este mai mica se va tarifa conform minimului necesar, adica 140 lei. Fie ca este vorba de 4 mp sau 6 mp, onoram comanda cu placere.

Toate covoarele cu dimenziuni mai mici de 1 metru patrat vor fi tarifate unitar cu 1 metru patrat

Platiti in momentul in care primiti covoarele inapoi, curate si parfumate. La ridicarea covoarelor primiti un Bon de Comanda, urmand ca la livrare sa achitati contravaloarea serviciilor in baza bonului de comanda si a bonului fiscal pe care il primiti.

In momentul preluării covorului vi se va înmâna un proces verbal de predare/primire, in care vor fi notate caracteristicile covorului, covoarelor preluate. Covoarele rupte ori cu probleme vizibile vor fi consemnate in acest proces verbal.

Este imposibil ca acesta sa fie furat/pierdut ori deteriorat. Sediul nostru este prevazut

cu paza și sistem de supraveghere online.

Covoarele obișnuite (mocheta, covoare subțiri) vor fi gata in 24/48 de ore de la preluarea acestora, iar cele groase , pufoase cu fir lung in 3 zile lucrătoare, in functie de volumul de covoare pe care il avem in perioada respectiva. Dupa ce covoarele dumneavoastra sunt curate si uscate, va contactam telefonic pentru a stabili ziua si intervalul orar exact pentru livrare.

Spalarea covoarelor se face cu utilaje profesionale pe baza de apa si nu chimic. Folosim detergenti profesionali, linie mecanizata de spalare pe baza de perii si jet de apa pentru spalare in profunzime.

Pentru mai multe detalii, vizitati pagina “etape de spalare”

Spălarea se face mecanic NU CHIMIC. Utilizăm o linie de spălare automatizată si detergenți profesionali, special destinați pentru materiale textile / fibre sintetice/lâna.

Spalarea fara substante chimice incepe prin umezirea covorului si utilizarea detergentilor biodegradabili ce protejeaza structura fibrelor, le reda delicatetea si le reimprospateaza culorile.

Dupa spalare, covoarele sunt introduse intr-o centrifuga pentru a fi stoarse. Prin centrifugare este eliminata 95% din apa, dupa care sunt introduse la uscat intr-o camera special amenajata cu sistem controlat de ventilatie, temperatura si umiditate, un uscator inchis, incalzit, dotat cu echipamente profesionale de dezumidificare si ventilatie puternica. Astfel putem livra chiar si iarna in 48 ore!

Da, lucrarea are garanție timp de 48 de ore de la preluarea covorului. Dacă clientul, nu poate sa desfacă covorul exact la momentul predării acestuia va avea timp 48 de ore pentru o eventuala reclamație. Totuși dorim sa va reamintim ca toate covoarele plecate de la noi, beneficiază de un control final detaliat.

Load More